Byyorks er en lille kennel med Yorkshireterrier. Vi sætter stor fokus på, hvordan vi behandler, opdrager, passer og opdrætter vores kæledyr, både fysisk, psykisk og socialt. Med det mener vi, at vi tager ansvar for resultaterne af det vi gør, for at sikre vores hunde og racens muligheder i fremtiden, da netop kun det bedste er godt nok for vores hunde.


Vi har valgt at skabe betingelser for det gode og sunde hundeliv. Vores kæledyr fortjener det bedste. Derfor forsøger vi at alt hvad vi foretager os med vores hunde gøres med omtanke.


Vi har nøje valgt, hvordan og hvad vi fodrer vores hunde med, hvilke produkter vi bruger i pelsplejen og i den daglige pasning af hundene, ud fra de kvalitets- og miljømæssige krav vi stiller for at sikre vores hunde i fremtiden.

 

Har vores hunde brug for specielle tilskud eller behandlinger anvender vi, hvis muligheden er der gerne naturmedicin, akupunktur og massage. Vi går selvfølgelig ikke på kompromis med vores hundes sundhed og bruger derfor både konventionel og alternativ behandling, det bedste fra begge verdener.  Hundene følger naturligvis de almindelige vacciner og sundhedstjek hos dyrlægen.

I hverdagen prøver vi at give vores hunde en tryg og omsorgsfuld opvækst. Vi tager derfor hensyn til hver enkelts behov.
Vores hunde er en del af vores familie, derfor lever de sammen med os i vores hus.


De får dagligt:

 

  • gåture i naturen
  • leg og fri løb i vores have
  • leg med hinanden og os, både ude og inde
  • mulighed for hvile og ro i forskellige rum i huset
  • pelspleje og alm. Pleje
  • sundhedstjek af os
  • sund ernæring
  • kærlighed og nærhed

 

Vi har importeret vores yorkshireterrier fra 2 kenneler i Europa. Vi er Beate og Markus Ackermann fra Camparis og Maria Hilmerova fra Of Maryon’s Home, meget taknemmelige for de fantastiske hunde vi har fået og som vi i vores lille kennel nøje har udvalgt at avle videre på.

Hvem er vi

Vi er Bodil og Svend, bor i Danmark og har haft forskellige hunderacer i 35 år.
Vi har haft schæfer, foxterrier, cockerspaniel og de sidste 15 år Yorkshireterrier, til både udstilling og avl.


bodilb

Bodil Larsen

Owner & Breeder
svend

Svend-Erik Schram Larsen

Owner; Breeder & Handler